- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_img

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
събота, 3 декември 2022 г.
6.1 C
София

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
Категории:

Алла Пугачова напусна Русия с еднопосочен билет

Избрано

Алла Пугачова окончателно би шута на Владимир Путин. След като излезе с остро изявление срещу президента, искайки и тя като съпруга си да бъде обявена за чужд агент, сега певицата направо е напуснала Русия с еднопосочен билет. Това твърди вестник „Известия“. По информация на изданието тя е заминала за Тел Авив, придружена от децата си.

През пролетта изпълнителката отново летя за Израел с децата и съпруга си Максим Галкин, който е обявен за чужд агент от руската държава. Там семейството има луксозно имение, което според запознати струва най-малко 6 милиона долара.

В края на август Пугачова се завърна в Русия, а малко по-късно мъжът й Галкин беше признат за чужд агент. Министерството на правосъдието посочи, че художникът е публикувал антируски изявления в социалните мрежи и освен това има източник на финансиране в Украйна. Галкин обаче отрече и категорично оспори новия си статус.

В отговор Пугачова поиска също да бъде включена в списъка на чуждите агенти и заяви, че е безсмислено да се изпращат млади мъже на смърт в Украйна заради „илюзорни цели“. Тогава от Кремъл се въздържаха да коментират действията й.

Източник на „Известия“ обаче твърди, че след това изявление певицата се проверява по закона за дискредитация на руската армия.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини