- Реклама -

- Реклама -

събота, 1 април 2023 г.
10.6 C
София

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Атанас Атанасов от ДБ имал план за импийчмънт на президента

Всичко е ясно. Доказателства по Магнитски – ами твърденията на г-н Божков за торбите с пари. Все пак една велика сила като САЩ го казва, което означава, че отзад има нещо. Стандартът на живот на хората от списъка е виден. Това заяви Атанас Атанасов, съпредседател на ДБ, по Нова телевизия.

Аз не искам да разчитам на списъка Магнитски, а да обясним на хората с какво ще им се промени животът след изборите, каза той. По думите му е имало данни, че по времето на Борисов се е крадяло по 10 млрд. лева.

Не знам къде ще водя, не знам дали това ще е новина. Всички се занимават с листите на ПП и ДБ, не съм подписвал листа с името на Божанков. Важно е общото действие, всички погледи са вперени в нас като обединение, което може да промени случващото се у нас, категоричен е Атанасов.

Ние разчитаме, че на тези избори ще получим мнозинство. Към финализация е нашата програма и ще я предложим на останалите политически сили и който се разпише под нея – ще преговаряме и ще търсим подкрепа. С всички може да се разговаря с изключение на Възраждане, категоричен е съпредседателят на ДБ.

Що се отнася до импийчмънт на президента, Атанасов заяви, че той има план как това да се случи. Ако преди Радев шикалкавеше, то по време на войната Русия – Украйна, той застана на страната на Русия. Когато е в чужбина – той говори това, което натовските ни партньори искат да чуят, когато е в страната – провежда проруска пропаганда. Президентът се държи като монарх. Начинът, по който неговото служебно правителство управлява, е такъв, че все едно той ще управлява до не знам кога, заяви още съпредседателят на ДБ.

- Реклама -

Последни новини