- Реклама -

- Реклама -

събота, 1 април 2023 г.
8.6 C
София

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
Категории:

Бен Стилър с ново предизвикателство: Ще играе тризнаци във филм

Бен Стилър се подготвя да играе тризнаци в нова поредица, адаптация на документалния филм от 2018 г. „Three Identical Strangers“, пише „Дейли Мейл“.

„Sony Pictures Television“ стои зад новия проект, в който 57-годишният Стилър ще играе Боби Шафран, Дейвид Келман и Еди Галанд, които са били разделени при раждането си и са се събрали отново като възрастни.

Проектът е една от първите му големи актьорски роли от няколко години насам.

Тризнаците са разделени при раждането си като част от социален експеримент и са осиновени от различни семейства.

Шафран за първи път открива, че има братя, за които не е знаел, през 1980 г. като 19-годишен в кампуса на нюйоркски колеж. Тогава той често е поздравяван като друг студент – Еди Галанд.

Двамата се срещат и разбират, че и двамата са осиновени, и естествено, че са братя близнаци.

Историята им е широко отразена, когато достига до Дейвид Келман, който има подобна история на осиновяване. Така откриват, че близнаците всъщност са еднояйчни тризнаци.

За известно време те се превръщат в любимци на медиите и често се появяват в предавания като „Шоуто на Фил Донахю“.

Агенцията за осиновяване първоначално твърди, че са били разделени поради трудното намиране на семейство, което да приеме тризнаци. В крайна сметка се оказва, че те са били умишлено разделени и настанени в различни семейства като част от проучване, което никога не е било напълно разкрито на родителите.

Източник: БГНЕС

 

- Реклама -

Последни новини