- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_img

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
неделя, 4 декември 2022 г.
6.1 C
София

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
Категории:

Бербатов и Стилиян призоваха ФИФА и УЕФА да разследват Михайлов

Избрано

Кандидатът за президент на Българския футболен съюз Димитър Бербатов и неговият приятел и сподвижник Стилиян Петров призоваха ФИФА и УЕФА да разследват твърденията, че президентът на централата Борислав Михайлов е посрещнал 2011 година на тържество в компанията на определяния за „мозък на тотомафията“ сингапурец Дан Тан.

По този начин Бербатов спази обещанието си, че ще алармира шефовете на световния футбол относно снимката, публикувана от колегите от „Бърд“, на която се виждат Михайлов, Дан Тан и бившият президент на Беласица Костадин Хаджииванов – Коце Маца. Освен ФИФА и УЕФА, Бербо и Стенли са отбелязали в своите публикации някои от водещите медии в света като CNN, Sky Sports, BBC и др.

Припомняме, че преди два дни бившият нападател на Манчестър Юнайтед и Тотнъм даде брифинг в БТА, където призова Борислав Михайлов да си подаде оставката. Бербатов обяви и три мача като манипулирани: победата на младежкия национален отбор с 5:0 срещу Зимбабве през 2009 година и равенствата на мъжкия отбор с ЮАР (1:1 през 2010 г.) и с Естония (2:2 през 2011 г.). Двубоят с Естония официално беше обявен от ФИФА за манипулиран и беше анулиран.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини