spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
неделя, 2 октомври 2022 г.
18.6 C
София

Бивш футболист е избягалият от катастрофата в София

Избрано

Георги Семерджиев, убил на пешеходната алея две момичета на 22 и 26 години и избягал със своята спътничка

Георги Семерджиев е бивш футболист на „Левски“ и на „Спортист“ (Своге). Задържан е за наркоразпространение и за черно тото. На 35 години е и е от Своге. Мъжът е с множество криминални регистрации, 50 на брой. Той е шофирал автомобила с фалшиви номера. Управител е на автомивка и в момента изглежда доста по-различно от снимката, защото има множество татуировки, дори и по лицето.

В колата са намерени сигнална синя лампа и стоп полицейска палка. Автомобилът се води на фирма. Полицията продължава да го издирва.

Свидетел на катастрофата обясни пред Нова тв, че ударът се чул като бомба. „Беше невероятен трясък. Видях разцепения автомобил. Всяка вечер тук има гонки, ускорявания на автомобили. Всекидневно едно и също”, обясни той.

Пътният експерт Диана Русинова подчерта, че липсват национална политика и адекватни действия от страна на държавата, които да спрат подобни шофьори, с толкова нарушения, да се движат по пътищата.

„След първото или второто провинение този човек трябваше или да е с отнета книжка, или да е прибран в съответната институция, за да не се движи свободно и да не отнеме два живота. Това е недопустимо – провал на обществото отвсякъде”, категорична е тя.

Снимка: Стоп кадър Нова тв

 

Последни новини