spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
вторник, 4 октомври 2022 г.
15.3 C
София

Бойко Борисов: Дойдоха с обещанието за 4 магистрали, спряха всичко

Избрано

„Дойдоха с обещанието за 4 магистрали, по магистрала на година, а спряха „Хемус”, спряха „Струма”, спряха обхода за Поморие, спряха околовръстното на Пловдив. Две години – нищо. Парите за капиталовите ремонти в бюджета ги харчат за други неща. Причината е безхаберието”. Това коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти в Бургас.

От ГЕРБ коментираха и на твърденията на „Продължаваме промяната“ около нефтеното пристанище в Бургас.

„Нефтохим е пристанищен комплекс. Приватизацията е направена от Иван Костов. Пристанището е тяхно. По-късно това се превръща в най-големия инвеститор. 2011 година ние сме дали концесия на екваторията – на водата. За да могат корабите, да акостират там. Те не знаят, че и във Варна има нефтено пристанище. Има входна точка“, добави председателят на ГЕРБ Бойко Борисов.

Делян Добрев ще бъде свидетел на Бойко Борисов в делото за клевета, заведено от бившия премиер Кирил Петков. Това обяви лидерът на ГЕРБ.

Според мен няма да има дело, защото са го внесли в грешния съд и не са си внесли таксата“, коментира Делян Добрев.

„Каня Асен Василев на публичен дебат. Каня и Кирил Петков. Нямам проблем да е двама срещу един – да сметнем цените и да докажем, че има 28%, които ние надплащаме. Купува се от румънския „Газпром“, който е собственост на швейцарския „Газпром“, който е собственост на руския „Газпром“, обясни Добрев.

Последни новини