- Реклама -

- Реклама -

събота, 28 януари 2023 г.
-0.8 C
София

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
Категории:

Бойко Борисов отговаря на ДБ: Не съм се срещал с Ердоган

 

В ДБ да не би да бъркат Вселенския патриарх с президента на Турция, пита лидерът на ГЕРБ. Само преди малко един депутат от ДБ попитал дали аз съм се срещал с Ердоган в Истанбул. Той може да провери кога сме влезли и излезли от границата. Но специалния гост на Вселенския патриарх бях аз. Освен да са объркали Вселенския патриарх с Ердоган. Но Бог прощава и на тези, които говорят, без да мислят, и които говорят, за да прикрият менталното си противоречие. 

Toва заяви Бойко Борисов по време на посещение в църквата „Св. Стефан“ в Южния парк в София. Поводът – депутатът от „Демократична България“ Стоян Михалев разказа за слухове как  Бойко Борисов се разбрал с Ердоган за участие на ДПС във властта.

Лидерът на ГЕРБ бе в Истанбул миналата седмица, но само за ден, и получи благословия от Вселенския патрирах.

„В църква избягвам да говоря, но вселенският патриарх ни покани в църквата в Истанбул. Десетки златни кръстове греят над Златния рог, възстановихме Желязната църква заедно с Ердоган. Вече я има във всички туристически брошури, хиляди се изсипват там. Само това да сме направили в живота си – в Истанбул да греят златни кръстове, е достатъчно, разказа Борисов за посещението си преди дни.“

Борисов донесе подарък –  камък от Йерусалим, който е специално изпратен от Вселенския патриарх. Заедно с него беше и столичният кмет Йорданка Фандъкова.

 

Кадър: Фейсбук/Бойко Борисов

- Реклама -

Последни новини