- Реклама -

- Реклама -

3.6 C
София
вторник, 5 декември 2023 г.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Бойко Борисов: С мнозинства шикалкавят хора, които не знаят как се управлява държава

Created with RNI Films app. Preset ‘None’

„Започваме разговори по всички ресори с „Продължаваме промяната“ и „Демократична България“, заяви в парламента лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„Опитах се да се абстрахирам от сутрешните коментатори, но ние не сме поставяли ултиматуми. За да говориш за втори мандат и да кажеш, че няма да покажеш правителство дотогава, е някак си нелогично. Когато казваш, че не искаш подкрепа от ГЕРБ и СДС, а от другите парламентарни партии, моля тези другите да бъдат наричани в имената си“, категоричен бе Борисов.

„И докато ние отказваме да преговаряме с всеки друг, те продължават да ни говорят за другите. Тези другите си имат имена. Те са ДПС, БПС, „Възраждане” и ИТН, които сутринта Гюров каза, че са приемливи за тях. И докато ние отказваме да преговаряме с друг, считайки, че най-доброто управление за България е коалиция между първите две – те говорят за другите. Значи ДПС е по-приемливо от ГЕРБ. Кажете го на вашите избиратели. И аз ще се съглася. Направете си коалиция и управлявайте. Но да шикалкавят с плаващи мнозинства, с подобни глупости – това е само хора, които не знаят как се управлява държавата“, каза още лидерът на ГЕРБ.

Припомняме, че в сутрешния блок на NOVA Андрей Гюров подчерта, че ПП-ДБ няма да предоставят списък с имена на евентуални министри и премиер до неделя, както поиска на лидерската среща между двете парламентарни партии Бойко Борисов. Депутатът от ПП беше категоричен, че партията му няма да се поддаде на натиск и манипулации.

- Реклама -

Последни новини

- Реклама -