- Реклама -

- Реклама -

18.8 C
София
сряда, 7 юни 2023 г.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Борислав Сарафов удря коляно в президентството, режат го

Директорът на Националната следствена служба и заместник-главен прокурор Борислав Сарафов е един от първите посрещачи на президентския самолет при кацането му след посещението на Румен Радев в Южна Африка. Това разкриха за „Филтър“ източници от „Дондуков“ 2. Бившият най-доверен човек до Гешев и сегашен негов враг №1 се позиционирал да чака най-влиятелния секретар от президентската администрация Николай Копринков.

Според нашите надеждни информатори срещата се провела на четири очи, а на нея Сарафов помолил Копринков за съпорт по време на най-големия сканадал в българското правосъдие досега. Не е тайна, че заместникът на главния прокурор даде главния прокурор на прокурор. Сега смятал, че било дошло времето да си получи дивидентите и да му помогнат да заеме мястото на началника си като обвинител №1 на републиката. Копринков обаче хладно отрязал мераците на Борислав Сарафов и му дал да се разбере, че фигурата му вече е достатъчно компрометирана, за да заложи някой оттук нататък на него.

Попареният Сарафов не знаел накъде да поеме, защото от ГЕРБ-СДС, от ПП, ДБ и другите парламентарно представени формации никой не искал да му помага, а сега се оказал с глинени крака и в президенството. Очевидно е, че дните му са преброени на поста, за който вече му се иска оставката.

 

- Реклама -

Последни новини