- Реклама -

- Реклама -

3.2 C
София
вторник, 5 декември 2023 г.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
Категории:

Борисов: Грабят ви, както не е било и при османците

Грабят ви, драги българи, така както не са ви грабили по Османско робство. Кражбата е огромна, обърна се Борисов към медиите и обяви, че се е върнала 1944 година.

Каква е тая правова държава, в която устна заповед на министър спира износ, попита лидерът на ГЕРБ и добави:

„Най-големият спец в далаверата със зърно е Спецов – най-близкият съратник на Асен Василев. Износът върви само за избрани фирми.“

Чудовищна далавера правят. Помните ли едно време „зърнената афера”, сега ще направят същото. Ние сме в комунистическа икономика, каза още Борисов.

Той попита защо не е избран нов управител на Българската народна банка, срокът за предложения изтече в началото на седмицата.

И отговори: Защото ПП имат кандидат, който не е магистър, а бакалавър, и опитали да променят правилата. Срам, позор, грабеж! Единственото, което им остава, е да арестуват мен, заяви още Бойко Борисов и заяви, че може да реши всички проблеми само за един ден с няколко промени в закони.

Управляващите си викат помежду си – мафия, мафия, мафия. Когато ГЕРБ управляваше, нямаше нито един спрян еврофонд или програма. Сега са нула програмите. Нямаше нито едно похарчено не на място евро, а сега няма и План за възстановяване. Катастрофа!

Това коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов във Враца.

 

Източник: БГНЕС

 

- Реклама -

Последни новини

- Реклама -