- Реклама -

- Реклама -

3.2 C
София
вторник, 5 декември 2023 г.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
Категории:

Борисов за списъка на Петков: Така е било и през 1944-45 година

Държавният дълг сега расте. Взимат се милиарди, които ние трябва да връщаме. Капанът е огромен. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред симпатизанти на партията в Сливен.

Според него, ако настоящите властимащи продължат да управляват по този начин, „догодина вече ще има списъци и на Интерпол”.

„Създават какофония и хаос. Как ще го оправят следващите? Първо трябва да намалят разходите, после да компенсират за цените на тока и газа”, каза още Борисов.

Той коментира и темата за списъка с имена на хора, който премиерът Кирил Петков предаде на прокуратурата с цел проверка на въпросните хора. „Така е било и през 1944-45 година – по списък са изтрепали цвета на нацията. Така ще коментирам списъка – с шега и закачка”, каза Борисов.

Бойко Борисов припомни позицията на партията за незабавно отпадане на зелените сертификати в България.

„Зелените сертификати изиграха своята роля. За Европа и света те продължават да съществуват заради улесненото пътуване, но в България трябва незабавно да отпаднат. Зеленият сертификат просто не се спазва. Виждаме го навсякъде. Незабавно трябва да се махне този побългарен зелен сертификат”, обясни той.

Борисов коментира и изказването на премиера Кирил Петков пред Нова тв за управлението на пандемията.

„По думите му бил се справял добре с тази криза. Ако това се беше случило, когато аз бях премиер, веднага щяха да ме питат, защо сме първи по смъртност в света месеци наред. На ден загиват по 100 души. Управлението им на тази криза е пълен провал”, каза още той.

Изочник: Труд

- Реклама -

Последни новини

- Реклама -