- Реклама -

- Реклама -

събота, 1 април 2023 г.
8.6 C
София

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Братът на изчезналия на „Сурва“: Бил е разстроен, искал е да си прочисти главата (ВИДЕО)

Полицията издирва 25-годишен мъж от Перник, който е в неизвестност от събота сутринта. За последно е видян на кукерския фестивал „Сурва“.

По данни на семейството му Емил Боев е без телефон, а колата му е оставена отключена.  Младият мъж е висок 180 см, облечен е с камуфлажно яке и тъмен панталон. Доброволци вече са се организирали в социалните мрежи за издирването му. Според неговия брат Мартин Боев, въпреки големите усилия, все още няма следа от мъжа. Първоначалните данни сочат, че е тръгнал с колата си нанякъде, след като е бил разстроен, защото са му се събрали „много неща“.

„Тръгнал е нанякъде, вероятно да си прочисти главата. След този момент нямаме нови данни. Имаше няколко сигнала, но всички те са безрезултатни. Вчера обхождахме планината. Не е никак обичайно да е без телефон, а го е оставил в колата. Автомобилът беше с разбит прозорец, това се е случило, още когато е бил в компания от четирима души, която впоследствие се разделя на по двама. Последното момче, което го е видяло, е останало в колата, спало е там, чакало го е да се върне, но това такаи не се е случило“, разказа той.

По думите му двамата са били подпийнали на празника. „Приятелят му се опита да си спомни, но няма ясна причина да е бил ядосан и разстроен. Отключихме телефона му, разгледахме профилите и съобщенията му, свързахме се с хора, но никой не знае нищо. Не е било планирано. Емил е по-спонтанен и мисля, че е искал да се усамоти, но не е бил в състояние да прецени ддействията си. Колата е паркирана между парка, който е гъста гора, и оживения град. Той строи скейт паркове из цяла България“, обясни Боев. И призова хората да помогнат да бъде намерен.


Източник: Нова тв

- Реклама -

Последни новини