- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_img

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
сряда, 7 декември 2022 г.
4.6 C
София

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
Категории:

Влогърката Антоанет Пепе описа възходите и паденията си

Избрано

Антоанет Пепе, един от първите и най-успешни инфлуенсъри и влогъри в България, издаде първата си книга. Макар животът й да е почти постоянно на показ в социалните мрежи, Антоанет реши да допуснете хората, които й симпатизират, още по-навътре в личното си пространство. Преди дни тя представи „Розовият балон“ – книгата, в която разкрива най-личните си преживявания, съпътствани от възходите и паденията, през които е преминала. Защото животът на инфлунесърите също не е изцяло цветя и рози.

На събитието присъстваха много родни инфлуенсъри, известни личности и маркетинг партньори, сред които Александра Богданска и Славена Вътова. Под звуците на романтична джаз музика Антоанет Пепе прочете откъси от книгата и разказа какво я е вдъхновило да сподели тези лични моменти. „Падения и възходи, грешни решения и правилни избори. Животът често ни поставя на кръстопът, но само от нас зависи в коя посока ще поемем. А коя е крайната дестинация, към която се стремим? Там където се чувстваме истински себе си и най-щастливи“, сподели Антоанет Пепе. Заедно с книгата инфлуенсърката създава и специална свещ с идентичното име “The pink balloon”. Свещта е лимитирано издание.

В 216 страници Пепе разказва повече за живота си и какво е да си инфлуенсър

Антоанет Пепе е сред най-успешните влогъри и инфлуенсъри в България с над 170 хиляди последователи в Инстаграм и повече от 140 000 абонати в Ютуб. Започва като блогър, който споделя житейските си истории и иска да накара хората да споделят преживяванията си с нея и да обменят опит.  В началото изобщо не планирала да се превръща в истински инфлуенсър. „По-скоро си представях, че този блог ще ми помогне да постигна нещо друго – дали да работя в някое списание в чужбина, дали да се занимавам с ПР. Мислех си, че това мое хоби ще ми подпомогне професионалното развитие, но не знаех, че то ще ми изкарва пари“, разказва Антоанет.

Преди четири години брандовете в България забелязват канала й и започват да я търсят за взаимни проекти. Като майка на три деца, основна част от съдържанието на Пепе е свързано с майчинството. Едни от най-гледаните й видеа са именно тези, в които показва децата си.

 

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини