spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
вторник, 4 октомври 2022 г.
9.6 C
София

Внимание национални предатели! Кирил Петков съсипва АЕЦ „Козлодуй“ с американско ядрено гориво

Избрано

Ядрената ни централа в Козлодуй не се знае дали може да работи с американско гориво
Кирил Петков днес е тайно в АЕЦ „Козлодуй“. Според източници на filtrtnews.bg  той е там след решението от 13 юли на Министерският съвет за извършване необходимите действия за диверсификация на доставките на ядрено горива. Така щяла да се гарантира енергийната сигурност и електроснабдяването на страната. Министър председателят в оставка, чийто часове на поста са преброени, ще направи последен опит за поредното национално предателство. Той ще притиска и заплашава с уволнения ръководството на АЕЦ „Козлодуй“, за да се подпише договор за 10 години с “Уестинхаус” за доставка на американско ядрено гориво, без да са извършени нужните анализи.
Възпитаникът на Харвард едва ли се е замислил, и едва ли знае, че руските реактори на АЕЦ „Козлодуй“ не са пригодени да работят ефикасно с американско ядрено гориво. Очевидно става дума за поредните тлъсти комисиони, които идват като последно десет за премиера и неговия корозирал кабинет.
Всичко това се случа, докато четем патетични постова не хора от левицата като депутата Александър Симов, който нарича орки, клоуни, задкулисие и марионетки на олигархията всички, които не харесват правата соросоидна линия на Кирил Петков. Очевидно депутатът от БСП е забравил, че спонсори на неговата коалиция са олигарси с обвинения по целия законодателен кодекс като Васил Божков, братя Бобокови, Николай Банев и Ветко Арабаджиев. Симов завършва с обещанието: „Битката продължава!“ Без да уточни за каква битка става дума – битка за изпиране на биографиите на гореспоменатите майстори или битка за комисиони от емиракнски горива?

 

Последни новини