24.8 C
София
вторник, 25 юни 2024 г.

В двубоя Джон МалковичVSХристо Иванов победи по-добрият актьор

Асен ДИМИТРОВ
Вече има теми, които още с появата си гарантирано резервират позицията на челна новина за седмици наред в противовес с поговорката „всяко чудо за три дни“! Това са теми, които не касаят бита и съществуванието на българина, но успешно запушват „ефира“ за скандалните гешефти и драстични измами на една шепа шмекери.
Къде е дарение от група фирмаджии за една конкретна партия за стотици хиляди, къде са 400 лв. за билет в Народния театър. Друг е въпросът, че за да видиш спектакъла на Джон Малкович са достатъчни 50 лв., а вноските, налети в сметките на ДБ от отделните дарители са по 20 000 (двадесет хиляди) лева. И се питам, защо някой/някоя заради партийна страст да може да дари двадесет хиляди, а да е скандално от любов към театъра да заплати реална цена от 400 лв. Вероятно, защото двубоят Христо Иванов VS Джон Малкович е в полза на по-големия актьор! Такъв паралел вече правихме между Джон Траволта и един шарлатанин. Всичко завърши драматично.
Предвид оскъдния брой билети за „В самотата на памуковите полета“ с висока цена се замислих дали тази фирма със служители-жълтопаветни благодетели не е заплаха с финансовите си възможности, както с успешно вкараните зловредници в политиката, така и да заеме престижните места в салона вместо истинските ценители.
Ей такива мисли ме налегнаха около цената на билетите за вход в политиката и в театъра!
Пък някой може и да си въобразява, че разликата между културата и халтурата трябва да е в евтиния достъп до културата!
- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини