- Реклама -

- Реклама -

18.6 C
София
петък, 29 септември 2023 г.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

В Деня на детето: Цветан Цветанов посяга на баща си Бойко Борисов

Цветан Цветанов първо се научи да целува ръката която го храни, а после, когато му дръпнаха копанката, започна да посяга на политическия си баща

Собственикът на верига от апартаменти в престижни столични квартали Цветан Цветанов реши точно в Деня на детето да се нахвърли отново върху политическия си баща Бойко Борисов. Бившият втори в ГЕРБ директно атакува лидера на партията по повод скандала „Барселонагейт“: „Когато си невинен, бъди истински и си подай имунитета (вероятно е имал предвид да каже: „откажи се от имунитета“ вместо „подай си имунитета“). Нека прокуратурата извърши съответното разследване, ако има основателни данни и доказателства за повдигане нанаказателна отговорност, съдът ще прецени дали всичко това е истина, или не…В момента се създава коалиция за спасяване на имунитети“, коментира бившият вицепремиер, известен със своята изящна словестност.

Според Цветанов политическата ситуация била тъжна за българските граждани, които всекидневно се запознавали със скандалите. Сякаш по времето, когато цялата държава беше в ръцете му, българите живееха щастливо, а самият Цветанов не беше на входа и изхода на стотици проекти – наши и европейски.

Според възпитаника на ВИФ „Георги Димитров“ и бивш милиционер основната цел на Бойко Борисов било личното му оцеляване. Той упрекна ПП, че предавали избирателите си и допълни, че моделът „Борисов“ трябвало да бъде разрушен.Анализатори пък припомнят, че точно Цецо е един от създателите и крепителите на този модел в продължение на повече от десетилетие.

 

- Реклама -

Последни новини