- Реклама -

- Реклама -

22.8 C
София
сряда, 7 юни 2023 г.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Георги Георгиев: ПП и ДБ са обсебени от маниакално желание (ВИДЕО)

Интригата и внушението за моята кандидатура за кмет на София ги изработиха и ги повтарят от опозицията. Това коментира в „Събуди се” председателят на Столичния общински съвет Георги Георгиев.

Според него от „Продължаваме Промяната – Демократична България” са обсебени от „маниакално желание да управляват София”. „Правят цялата държава заложник на битката за столицата. Не мисля, че гражданите очакват това от нас”, посочи той.

Георгиев е на мнение, че разговорите за правителство са заложник на изборите за кмет на София. „Столицата не може да бъде поводът държавата да остане без управление. Обсебването от идеята да управляват София не може да обрече останалата част от страната”, категоричен е той.

Председателят на СОС обясни, че в края на управлението на ПП Кирил Петков лично му е казал да „реже” линии на градския транспорт, а финансовият министър препоръчал в официално писмо да се увеличат цените на билетите.

„Това е политически театър – ние да бъдем поставени на колене, градът да изпадне колапс, за да може недостигът от COVID и 330% по-високите сметки за градски транспорт да бъдат оправдани с некадърно управление на ГЕРБ. Не се получи”, категоричен е Георгиев.


Източник: Нова тв

- Реклама -

Последни новини