9.7 C
София
неделя, 14 април 2024 г.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
Категории:

Гилбърт Бърнс: Приключвам Чимаев в 2 или 3 рунда

Бразилската ММА звезда Гилбърт Бърнс е готов да спре Хамзат Чимаев. Двамата ще се бият в полусредна категория на събитието UFC 273, което ще се проведе на 9- април във Флорида. Бърнс е бивш претендент за титлата и сред най-добрите в дивизията.

Тази битка ще покаже какво е реалното ниво на чеченеца. За последно Бърнс се би през юли 2021 година и победи Стивън Томпсън с решение в скучен бой. Преди тази среща той беше нокаутиран от Камару Усман в бой за титлата в категорията.

Гилбърт има загуба само от Усман в последните си 8 битки за UFC. В интервю за TMZ Durinho коментира срещата с Чимаев:

„Битката с Хамзат Чимаев ще е главната битка за феновете. Вълнувам се. Търсех си съперник, но никой не приемаше. Чимаев също искаше да се бие, но никой не приемаше. Ще отговоря на много въпроси през април в тази битка. Мисля, че Хамзат е много корав и добър боец.

Той обаче не е срещал боец като мен, който е добър във всеки аспект от играта. Бил съм се много пъти в UFC и имам опит. Приемам битката насериозно, защото той е опасен. Перфектният сценарий е да го нокаутирам. Няма да е лесно, защото той е гладен за успехи и ще иска да се представи добре.

Аз също съм така и се виждам с вдигнати ръце. Не знам как ще победя. Може да е с нокаут или събмишън. Срещата няма да стигне до решение. Ще го приключа в 2 или 3 рунда. Ще е здрав бой и няма да се стигне до решение.

Имаше някои бойци, които искаха да се бият с Чимаев. Аз получих шанс и се радвам, защото ще покажа как Чимаев може да бъде победен”, заяви Бърнс.

 

Източник: sportal

снимка: sportal

Последни новини

- Реклама -