- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_img

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
сряда, 7 декември 2022 г.
9.1 C
София

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
Категории:

Грандиозен концерт за платинения юбилей на кралицата пред Бъкингам

Избрано

Малко след полунощ приключи грандиозният концерт пред Бъкингамския дворец в чест на британската кралица Елизабет Втора в рамките на тържествата по случай 70 години от възкачването й на трона. Концертът, наречен „Платинено парти в двореца“, беше нещо уникално.

За съжаление, кралицата, която има проблеми с придвижването, не беше на трибуните, но пък приятно изненада публиката, като се появи на екрана, проектиран върху сградата на Бъкингамския дворец, в комедиен скеч с мечето Падингтън.

Последва плеяда от изпълнители. Пяха групите „Куин“ и „Дюран Дюран“, Алиша Кийс, Род Стюърт, Даяна Рос, Джордж Езра. Андрю Лойд Уебър и Лин Мануел Миранда представиха букет от мюзикъли.

Пя също Андреа Бочели. Едно наистина невероятно зрелище с много танцьори, колоритни костюми, страхотни светлинни ефекти и висок заряд.

 

Брайн Мей от Куин

Имаше от всичко, всякакви жанрове, за всякакъв вкус. На екрана на моменти се появяваха видни личности от различни сфери – изкуство, култура, спорт, екология, които поднесоха своите поздравления към Елизабет Втора, възхвалявайки я като пример за подражание в служба на нацията през всичките тези 70 години.

В кралската ложа бяха принц Чарлз и Камила, принц Уилям и Кейт с децата им, премиерът Борис Джонсън и съпругата му Кари.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини