spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
неделя, 2 октомври 2022 г.
16.5 C
София

Даниел Лорер: Трябват ни още 6 депутати, но не купуваме хора

Избрано

Официално още 6 гласа са необходими, за да може да съберем 121 депутати. Това заяви министърът на иновациите и растежа в оставка Даниел Лорер пред bTV.

По думите му в новата програма на правителството, която е почти готова, няма изненади, а всички политики са заложени така, както са обещали. Едно нещо не направихме добре – да комуникираме по-активно успехите, за доброто на България, заяви министърът в оставка.

Парламентът за нас не е магазин и не се купуват и продават хора, изтъкна Даниел Лорер. ПП се обръща към всички народни представители затова какво им диктува тяхната съвест да направят в пленарна зала. Няма купуване и няма продаване, даде да се разбере Даниел Лорер.

„Дълбоко се съмнявам Кирил Петков да е търсил Костадин Костадинов за подкрепа“, изтъкна Даниел Лорер. Министърът на иновациите и растежа в оставка уточни, че не се предлагат персонални сделки преди програмата на правителството да е разписана.

Ако по-малко се краде, ще има повече за народа, вметна Лорер.

Слави Трифонов създаде явление в шоубизнеса и разочарование в политиката. Сега идва предизвестеният край на „Има такъв народ“. Според него истинският въпрос е защо опозицията излага на риск страната да получи парите от Плана за възстановяване и устойчивост.

Снимка: БГНЕС

Последни новини