- Реклама -

- Реклама -

16.4 C
София
петък, 29 септември 2023 г.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Депутатът, обвинен в блудство: В дъното стои моят развод (ВИДЕО)

„В дъното на това нещо стои моят развод, който тече вече от месец и половина – два. Oпитахме се да го запазим в тайна, но уви.“

Това заяви на брифинг народният представител от ГЕРБ Даниел Александров, след като по-рано от Софийска градска прокуратура обявиха, че ще внесат предложение до главния прокурор да поиска официално снемане на депутатския му имунитет по разследване за сексуален тормоз над малолетна.

По-рано днес Софийската градска прокуратура (СГП) предложи на главния прокурор Иван Гешев да внесе мотивирано искане до парламента за даване на разрешение за привличане към наказателна отговорност на Даниел Александров, депутат от ГЕРБ-СДС в 49-ото Народно събрание.

„Това, което е написано по мой адрес, не е вярно, стоя зад името си и всичко това ще докажа в съда“, коментира Александров в кратко изявление, след което си тръгна, без да отговаря на въпроси от журналистите.

„Не искам да намесвам съпругата си, защото тя е майка на моето дете и искам да запазя нейното достойнство“, каза още той.

Александров не отговори на най-важния въпрос: дали ще се откаже доброволно от депутатския си имунитет.

- Реклама -

Последни новини