- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_img

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
понеделник, 5 декември 2022 г.
5.3 C
София

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
Категории:

Бебе е в кома след побой, задържаха осиновителката

Избрано

 

Дете на 1 година и 9 месеца е настанено в УМБАЛ „Св. Георги“ в Пловдив в тежко състояние. То е в кома и има опасност за живота му. Основната версия към момента е побой.

41-годишната осиновителка от квартал „Столипиново“ е задържана, потвърдиха от полицията. По случая има образувано и досъдебно производство.

Първоначално момиченцето е прието в интензивното отделение в безсъзнание, като майката обяснила, че е паднало от леглото. При прегледа обаче са установени множество тежки травми, които не са от падане. Детето е осиновено преди една година. Открити са синини и следи от ухапвания.

„Разговаряно е със съседи, с хората, които са ѝ били препоръчители за осиновяването, абсолютно никой не споделя, че е имало някакви нередности. Всички казват, че детето се е отглеждало много добре. Не сме получавали сигнали, нито в полицията са получавани сигнали за недобра грижа към детето и това шокира не само нас, а и всички съседи, които познават въпросната госпожа“, заяви Надя Танева – директор на Дирекция „Социално подпомагане“ Пловдив пред БНТ.

Детето е осиновено от 1 година, наблюдавани са многократно за този период. Всички посещения не показват нещо притеснително, тя сама е отглеждала детето, допълни Танева.

 

Снимка: pixabay

 

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини