- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
четвъртък, 29 септември 2022 г.
13.5 C
София
Категории:

Детският неотложен кабинет на „Софиямед“ с работно време до 20 ч.

Избрано

Хрема или запушен нос, кашлица и повишена температура. Това е най-често срещаната комбинация от симптоми при децата, характерна за настъпващата вълна от есенни вируси. Всеки симптом обаче трябва да се разглежда като част от общото здравословно състояние на детето и задължително преценката за лечението му трябва да бъде от лекар. Това коментират педиатрите от Детското отделение на УМБАЛ „Софиямед“. Те обръщат внимание, че често подобни оплаквания могат да „замаскират“ и по-сериозни състояния при детето.

Затова, ако имате нужда от консултация с педиатър, може да получите такава от специалистите от Неотложния детски кабинет в ДКЦ „Софиямед“ – Люлин. В него преглеждат екип от педиатри на УМБАЛ „Софиямед“ всеки делничен ден, както и уикендите, от 8:00 до 20:00 ч. без предварително записване. В кабинета се осигурява консултативна помощ при всички неотложни състояния, свързани с детските болести.

„Надяваме се чрез удължаването на работното време на специализирания кабинет за неотложна помощ за деца от 0 до 18 г. да бъдем в помощ на родителите и през предстоящия есенно-зимен сезон, когато децата боледуват по-често“, коментират от екипа на Неотложния кабинет в „Софиямед“.

В кабинета родителите могат да осъществят консултация на своето дете и когато по една или друга причина не могат да го направят при наблюдаващия педиатър или друг специалист.

„Благодарение на опита и медицинската експертиза на педиатрите, работещи в кабинета, ще осигурим на родителите висококвалифицирана помощ по различни направления в областта на педиатрията“, добавят от „Софиямед“.

Повече информация на тел. 02 465 0003 или на www.hospitalsofiamed.bg

- Реклама -

https://filtarbg.com/spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини