- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_img

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
вторник, 29 ноември 2022 г.
3.4 C
София

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
Категории:

Донос срещу „Левски“ пишат от „Червена София“

Избрано

 

Фенове на ЦСКА-София – отборът влязал в Първа лига директно от третото ниво на българския футбол, се обърнаха към министъра на финансите Асен Василев и директора на НАП Румен Спецов със специален донос срещу вечния си враг „Левски“. Това стана няколко дена, след като в публичното пространство бе лансирана идеята да се получават комисиони, ако някой издаде длъжници към хазната. За незапознатите, от ПФК „Левски“ имат сериозни задължения към НАП, но се стараят да ги обслужват и го правят сравнително редовно и имат сключен договор с приходната агенция.

Ето какво все пак пише в страницата във „Фейсбук“ „Червена София“. Публикуваме текста без редакторска намеса:

„На вниманието на г-н Асен Василев, министър на финансите;

На вниманието на г-н Румен Спецов, Директор на НАП:

Уважаеми господа,

Бихме искали да Ви попитаме, как едно частно дружество, а именно ПФК Левски АД, не плаща в продължение на години своите данъци, но за сметка на това плаща заплати и комисионни на чуждестранни футболисти и футболни агенти?

Вие като ръководители на министерството на финансите и националната агенция по приходите е редно да изкажете становище как това дружество получава удостоверение за липса на задължение при положение, че според изпълнителния директор на въпросното дружество то е в нарушение по сключеното споразумение с НАП?

Надяваме за бързи мерки, защото има достатъчно държавни начинания, които могат да бъдат финансирани, за сметка на заплатата на поредният чужденец в синьо!“

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини