- Реклама -

- Реклама -

вторник, 21 март 2023 г.
16.8 C
София

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Елтън Джон събра 9 милиона долара за борбата със СПИН (ВИДЕО)

Звезди от света на шоубизнеса се събраха за 31-вото благотворително парти след „Оскарите“ организирано от сър Елтън Джон в Западен Холивуд. Събитието цели да събере средства за неговата фондация за борба със СПИН.

„Знаете ли, трябва да продължим това пътуване. Стигнахме толкова далеч. Трябва да задържим общественото внимание върху болестта СПИН. Искаме да сложим край на тази пандемия до 2030 година така че дотогава хората да могат да се върнат към здравословен начин на живот и икономиките на страните, където СПИН-ът е много заразен, както в Африка, да се стабилизират отново“, каза Елтън Джон.

Легендата даде кратка пресконференция преди гостите да пристигнат на килима в цвят шампанско , а съпругът му Дейвид Фърниш беше плътно до него.

„Това е вечер посветена на спасяването на човешки животи. Ние започнахме преди много време, в началото искахме да съберем 200 000 долара и смятахме, че сме направили най-доброто, на което сме способни, а сега вече имаме над 8 милиона долара и то само от миналата година. Трябва да продължим да водим войната срещу тази болест. Работата ни продължава, целта е на лице“, заяви Фърниш, цитиран от Нова тв.

Елтън Джон сподели още, че плановете му са да завърши турнето си, от което остават още 15 концерта в Европа, след което ще се отдаде на заслужена почивка със семейството си.

- Реклама -

Последни новини