- Реклама -

- Реклама -

понеделник, 6 февруари 2023 г.
-5.8 C
София

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Ето ви историята на Nexo

Николай БАРЕКОВ
Ето и кратката история на Nexo – четете и внимавайте!
Появил се навремето един търговец в едно село в Африка и обявил на местните, че изкупува маймуни по 100 долара едната. Хората решили, че това е много добра оферта и започнали да ловят маймуни и да ги продават на търговеца за 100 долара бройката.
Следващата седмица той обявил, че вече купува маймуни по 200 долара. Хората отново се втурнали в гората и изловили голяма бройка маймуни и ги продали на търговеца за по 200 долара.
Третата седмица търговецът обявил, че вече купува маймуни по 500 долара. Дори и най – мързеливите станали и започнали да ловят маймуни, докато изловили всички маймуни и човекът ги изкупил по 500 долара.
На четвъртата седмица човекът събрал всички и обявил, че заминава за известно време, но като се върне ще купува маймуни по 1000 долара бройката. Всички събрани до момента маймуни той затворил в клетка и поставил пазач отпред. След като заминал, хората се чудели откъде да вземат маймуни и обикаляли джунглата по цял ден. В един момент пазачът на клетката им казал, че започва тайно да продава маймуни по 700 долара. Богатите купили по колкото могат, бедните взели заеми от богатите и също купили маймуни. И дошъл момента, в който търговецът трябвало да дойде и да купува маймуни по 1000 долара. Но той не дошъл…и пазачът на клетката бил изчезнал!
И така приказката за биткойните и крипто-валутите свършила…..

- Реклама -

Последни новини