- Реклама -

- Реклама -

сряда, 29 март 2023 г.
-1.1 C
София

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Ето коя е задържаната с половин килограм марихуана полицайка

Задържаната с марихуана полицайка Симона Лулеова

 

Ясна е вече самоличността на задържаната 25-годишна полицайка, която снощи беше хваната с половин килограм марихуана в личния си автомобил край Разлог.

Името ѝ е Симона Лулеова от село Баня, работи в столичното 7-мо районно полицейско управление, каза за бТВ нейната сестра. Тя отказа да коментира задържането, но каза, че сестра ѝ е невинна. Двете момичета са близначки и са се изнесли да живеят в София.

Адвокатът на задържаната съобщи, че тя вече е с повдигнато обвинение за притежание на високорискови наркотични вещества, което се наказва с 1 до 6 години затвор и глоба от 2 до 10 хил. лв. Защитата отказа повече информация поне до насрочване на мярката ѝ за неотклонение.

По-рано днес от Районна прокуратура – Благоевград потвърдиха, че бащата на задържаната е бивш полицай, който вече е пенсиониран. Нашата проверка показа, че той също е имал проблеми с правосъдието през 2013 г., когато при изпълнение на служебните си задължения прострелял смъртоносно човек в момент на кражба. По-късно той е напълно оправдан от съда.

 

Сестра й Силвия, също попадна в медиите преди време, тъй като бе жестоко пребита от ревнив травестит пред блока и в София.

 

Момичето буквално бе обезобразено, казват, от ревност. Травеститът не можел да й прости, че е по-красива от него. Момичетата имат и брат, който в момента е в „Пирогов“ със счупена челюст, жертва на побой, станал преди няколко дни.

По случая нямаше гласност от страна на полицията, затова и една от сестрите каза, че без причина е пребит брат й, а насилникът бил освободен от полицията без всякакви последствия.

Твърдението й бе проверено и се оказа, че участниците в побоя са разпитани и не е вярно, че няма никакви последствия за мъжът, счупил челюстта на брат им.

По случая със Симона е образувано дознание, тя остава в ареста.

 

Снимка: Фейсбук/Личен профил

- Реклама -

Последни новини