- Реклама -

- Реклама -

вторник, 21 март 2023 г.
16.8 C
София

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Звезда от „Странни неща“ стопира кариерата си след секстормоз

Грейс ван Дин, която доби световна известност с участието си в сериала на Netflix „Странни неща“ (Stranger Things) приключи актьорската си кариера след секстормоз на снимачната площадка.

Тя е отказала четири предложения за работа в последните няколко седмици и ще се съсредоточи върху стрийминг изявите си, пише Variety.

„Някои хора са смутени, че отхвърлям филмови роли и съм решила да стриймвам повече, но истината е, че в последните няколко проекта, върху които работих, нямах особено добри преживявания с някои от хората, за които трябваше да работя“, казва актрисата.

Тя обвинява филмов продуцент в неприлични аванси на снимачната площадка. Ван Дин разказва, че в екипа е била наета сексуална партньорка на продуцента и той й е предложил тройка с нея и момичето. „Е…, това е шефът ми. Не го направих, плаках и бях много объркана.“

Актрисата добавя: „Ще си стоя вкъщи, ще играя видеоигри и няма да имам шефове, които ме карат да правя тройка с тях“.

Освен от „Странни неща“ 26-годишната Ван Дин е позната още от сериалите Greehouse Academy и The Village, а във филма „Чарли каза“ изигра убитата съпруга на Роман Полански, Шарън Тейт.

Източник: segabg.com

- Реклама -

Последни новини