- Реклама -

- Реклама -

сряда, 29 март 2023 г.
-0.8 C
София

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Зверски гаф на Лорер от „Продължаваме промяната“ изправи на нокти цяла България (ВИДЕО)


Невероятен гаф сътвори едно от ключовите лица в „Продължаваме промяната“. Даниел Лорер стори това по време на тв участие.

Според него напрежението между България и Република Северна Македония е изкуствено. Въпросът с побоя над Християн Пендиков се политизира, неадекватно твърди Лорер.

„Много сили има, които са заинтересовани този процес да не се случи, българите да не бъдат включени в конституцията, и тази конфронтация да продължи. Така че тези сили работят и от двете страни за създаване на изкуствено напрежение.

Нека кажем няколко факта, които се пренебрегват у нас, но са важни, за да разберем какво се случва. Господинът, който беше атакуван в Македония, не е български гражданин. България трябва да защитава преди всичко своите граждани. Сега се описва като българин по самосъзнание.

Един от тези, които са го атакували, за сметка на това, е български гражданин.  Задава се въпросът защо не говорим за него? Защо той има бг гражданство? Какво правим за неговия контрол?“ изрече Лорер по време на позорното си участие в Нова тв.

Да се чуди човек този Лорер българин ли е, или не. Това ли е ясното българомразко лице на ПП?

Безумното изказване предизвика огромна вълна от негативни реакции в социалните мрежи.

- Реклама -

Последни новини