- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_img

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
неделя, 4 декември 2022 г.
6.1 C
София

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
Категории:

Иван Демерджиев: Има нова информация за смъртта на граничаря край Елхово

Избрано

 „Има нова информация по разследването, но не може да я споделим. Изследваме всички възможни версии. Когато има версия, в която сме сигурни в голяма степен, ще я представим пред обществеността“, каза служебният министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев.

Той допълни, че разследващите ще установят всички факти и обстоятелства около случая с убийството на български полицай на българо-турската граница, по думите му, за да „сме сигурни, че това, което се установи там, ще бъде обективната истина и ще бъдат наказани виновните“, коментира той в кулоарите на парламента.

Демерджиев заяви, че няма да бъде закрито граничното полицейско управление „Олтоманци“ към регионална дирекция „Гранична полиция“  – Драгоман.

Първоначално, в средата на годината, е взето решение полицейското управление да бъде закрито, но през октомври това решение е преразгледано заради спецификата на пограничните региони. Структурата и съставът на „Олтоманци“ ще бъдат запазени, обясни той.

Демерджиев добави, че се прави постоянен мониторинг от ръководството на МВР на структурите във ведомството, като решенията, които се взимат, трябва да са мотивирани и функциониращи.

Снимка: Булфото

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини