spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
неделя, 2 октомври 2022 г.
18.6 C
София

Ива Митева сравни Слави Трифонов с лидерите на други партии

Избрано

Какъв партиен лидер е Слави Трифонов? Зам.-председателят на НС Ива Митева разкри подробности, сравнявайки го с председателите на другите партии.

„Слави Трифонов е лидер, но не като Бойко Борисов и Корнелия Нинова – толкова силни и месещи се навсякъде”, каза Митева. Слави Трифонов е с крачка назад отдавна. Никога не се е месил в решенията, винаги сме ги обсъждали, допълни тя. Според нея отцепниците от ИТН твърдят обратното, защото не са реализирали желанието си да получат един или друг пост.

При когото и да отиде третият мандат за създаване на правителство, той трябва да се обмисли като общ, за да свършим нещо смислено, коментира в студиото на бТВ народният представител. Митева изрази мнение, че е добре мандатът да се даде на формацията, която е способна да консолидира най-голямо обединение около себе си. Митева посочи, че към момента това е „Демократична България“.

Депутатът призова лидерите на партиите, които се опитват да съставят правителство, да изоставят суетата и емоциите си и да направят крачка назад – като Слави Трифонов.

 

Снимка: Нова тв

Последни новини