- Реклама -

- Реклама -

сряда, 29 март 2023 г.
-0.8 C
София

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Игра на тронове: Кирил, Асен и Хазарта на тайна среща

 

На тайна сбирка само за фенове, наречена „първа отворена среща“, са се събрали Кирил Петков, Асен Василев, Ицо Хазарта и над 300 ентусиазирани съмишленици на „Продължаваме промяната“. Това става ясно от съобщение на партията в социалните мрежи.

„Очаквайте скоро повече информация за първата отворена среща“, пишат от ПП. И издават какво са си говорили в залата.

“Колко от вас са участвали в кауза?”, пита Елена… Така започва постът на ПП във фейсбук. И продължава: „Залата се изпълни с вдигнати ръце, а ние за пореден път се убедихме, че България е пълна с активни, цветни и смели хора, които всеки ден сами променят България. За да бъде такава, каквато знаем, че може да бъде. Справедлива, чиста, красива, горда, здрава, смела… Правят го малко по малко. Въпреки системата. Въпреки държавата. Сами. Досега.

Защото вече и ние сме до вас. Защото Бъдещето зависи от всички нас. Обединени.“

Тримата първи от ПП седят на „тронове“, има и една дама, вероятно секретарка или пиар суфльор за всеки случай. Защото мястото на срещата с избиратели е „City Mark Art Center – Сити Марк Център за Изкуство“ на столичната улица „Янко Сакъзов“ и включва театър, а и прилича на постанвовка. Малката зала е представена като място за „Събития, Презентации, Коктейли, Обучения, Семинари, Концерти, Театър, Детски представления, Изложби“. Това вероятно е и причината вместо столове говорещите да са настанени на театрален реквизит, пише tribune.bg.

- Реклама -

Последни новини