- Реклама -

- Реклама -

неделя, 29 януари 2023 г.
-0.8 C
София

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
Категории:

Огромна трагедия: Изгоря къщата на наш футболен талант

Ръководството на елитния футболен клуб ЦСКА 1948 излезе с молба за помощ за пострадалото семейство на 19-годишния талант Матрин Хайдаров.

Семейната къща на Хайдаров в Пловдив е изгоряла до основи в следствие на късо съединение в началото на седмицата и „червените“ стартират дарителска акция за набиране на средства за възстановяването на дома на играча.

„Обръщамe се към вас с една голяма молба!

В началото на тази седмица семейството на 19-годишния футболист на ЦСКА – Мартин Хайдаров, преживя ужасяващи мигове.  Вследствие на спиране на тока и късо съединение, семейната им къща в Пловдив пламва. Тя изгаря до основи, като към този момент са останали само стените на постройката с трайни следи от случилото се.

Нашият клуб е убеден, че футболната и спортната общественост в България има силите да изрази подкрепата си към едно младо талантливо момче, което се нуждае от финансова помощ, за да може неговата фамилия да възстанови щетите и един ден отново да се радва на хубав дом!

В ЦСКА вярваме, че доброто живее у всеки един от нас и че в именно тези мигове трябва да бъдем най-задружни! Нека приемем тази кауза присърце, защото тези хора го заслужават!

Нека помогнем на Мартин и семейството му!

Прилагаме сметка за парични преводи към момчето:
Мартин Хайдаров
IBAN: BG62BPBI81701075465501

Разчитаме, че с ваша помощ заедно можем да намерим изход от ситуацията! Колкото и труден да изглежда той на този етап!

Благодарим от името на Мартин!“, написаха от ЦСКА 1948.

- Реклама -

Последни новини