- Реклама -

- Реклама -

22.8 C
София
сряда, 7 юни 2023 г.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
Категории:

Интравенозна терапия за имунитет и разкрасяване във V1 Dental Clinic

Да, няма грешка. Правилно разбрахте, че колкото и да звучи парадоксално, в стоматологичната клиника V1 Dental Clinic имат решение не само срещу кариеси, но и против настинки и вируси.

Поредната нова услуга, която пусна най-иновативната у нас клиника, е интравенозна терапия. Другото й наименование е енергиен бустер – най-бързият начин, познат на медицината, за осигуряване на веществата, от които тялото се нуждае. Този процес позволява на витамините да влязат директно в кръвта, заобикаляйки храносмилателния процес. Така се постигат скоростни и ефективни резултати, a най-основните от множеството са:

 

100% усвояване на витамини⁠

Засилен метаболизъм

Укрепване на имунитета⁠

Бързо възстановяване на мускулите⁠

Повишена енергия⁠

Повишаване на работоспособността

Във V 1 Dental Clinic ще се погрижат за вас според персоналните ви нужди, като „коктейлът“ ви от витамини може да е за имунитет, за енергия, за хидратация, за подмладяване и още, и още. Професионалистите от V1 Dental Clinic ще ви консултират за най-подходящия за вас бустер.

По време на почти едночасовото вливане на здраве пациентите са в състояние на абсолютен релакс, а по-комбинативните могат да слушат музика, та дори и да работят на своя лаптоп.

Специалистите препоръчват да не чакате до първите симптоми на разболяване, а да направите курс от вливки като превенция!

Преумора, недоспиване, неправилен режим на хранене и още редица неблагоприятни външни фактори са преодолими с една банка витамини от V1 Dental Clinic.

Можете да ги намерите:

0889 944 966

0896 969 796

info@v1clinic.com

ул. „Драгота“ 11, Пловдив 4000

www.v1clinic.com

 

- Реклама -

Последни новини