- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_img

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
неделя, 4 декември 2022 г.
6.1 C
София

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
Категории:

Италиански журналист припадна, докато интервюираше Мария Захарова

Избрано

Масимо Джилети с италианската актриса Ася Ардженто в предаването „Не е арена“ – архивна снимка от 2018

 

В Италия се коментира много предаването „Nonèl’arena”(„Не е арена“) на частния телевизионен канал  „La7”.  То се излъчи директно от Москва. Водещият му Масимо Джилети направи интервю с говорителката на външното министерство на Русия Мария Захарова.

Интервюто с Мария Захарова за конфликта в Украйна продължи почти час. Отговаряйки на въпрос за отваряне на коридори и използване на възможности за примирие, Захарова посочи:

“Страните, които са около Сърбия затвориха онзи естествен канал за комуникация – въздушният коридор за самолета на Сергей Лавров, който трябваше да отпътува за Сърбия. И Вие ми казвате, че ние затваряме коридорите? Руската делегация трябваше да пристигне в Белград, за да проведе преговори. Страните членки на ЕС и на НАТО затвориха въздушното пространство. Затвориха поредния комуникационен канал”.

Предаването “Nonèl’arena” на водещия Масимо Джилети премина твърде оживено и заради поканените коментатори в него. Получиха се остри сблъсъци на възгледи. Директорът на ежедневника „Либеро” Алесандро Салусти го напусна, несъгласен с линията на водещия – според него „про руска”.

Масимо Джилети припадна, предаването продължи временно от студиото в Рим, след което той го пое отново. Това бе четвърти припадък директно в ефир на италианския журналист.

Елена Шаханова/БНР

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини