- Реклама -

- Реклама -

петък, 27 януари 2023 г.
-0.8 C
София

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
Категории:

Ицо Хазарта лъже и клевети социолози

Ицо Хазарта обича да рапира. Заработвал е на кампании, включително и на ГЕРБ.

Ицо Хазарта завъртя опашата лъжа, че социолози са му искали по 100 000 лева за всеки процент завишаване нагоре резултата на неговата партия „Продължаваме промяната“. Това стана в предаването на скандално безсилната и пристрастна политически Лора Крумова, която единствено усмихнато му кимаше с глава, вместо да зададе логичните уточняващи въпроси за кои социолози и агенции става дума.

Само това, че не спомена имена на агенции спасява Хазарта от главоболия с правосъдието и завеждането на дела, коментираха социолози, които все още обмислят дали в крайна сметка да не изправят рапъра пред Темида. Те допълват, че по този начин действат завършените подлеци, които се страхуват от наказателна отговорност. Тиражират една лъжа, разпространяват я, но не стигат докрай, за да не ги застигне правосъдието. Това момче, освен глупаво, се оказва и голям мръсник. Да лъжеш толкова безпардонно без да застанеш зад думите си, е висша форма на цинизъм, смятат хора от занаята, които се чувстват засегнати от поредните измислици на „Промяната“.

Ицо Хазарта като депутат вече е враг на ГЕРБ и показва това с конфигурация от три пръста

Впрочем в партията на Кирил Петков и Асен Василев лъжата е най-практикувания спорт. Целокупният народ си спомня елементарните опорки от сорта на това, че Владимир Путин давал по 4000 лева на журналисти, които да работят за Русия. Преди да поемат властта обещаваха заводи за електромобили, 900 нови големи инвеститори за два месеца, пет моста над Дунав и всякакви подобни фантасмагории, които бързо разкриха, че става дума за поредното политическо менте.

 

- Реклама -

Последни новини