- Реклама -

- Реклама -

неделя, 29 януари 2023 г.
-0.8 C
София

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Йордан Цонев: Вярно ли мислите, че Кирчовците са спасили Украйна?

Скандалът с оръжията за Украйна е кризисен пиар. Вярно ли мислите, че Кирчовците са спасили Украйна? Като чуя за тях, се сещам за комисионните, коментира Цонев темата за износа на оръжи към украинската страна и разследването на „Ди Велт“. 

„Това е кризисен пиар на ПП. Сега се прави, за да изперат евроатлантическия имидж. Не за първи път се прави. Че е станало, най-вероятно е станало, но се използва пиарски точно сега. За едни войната е смърт и трагедия, за други е бизнес“, добави Йордан Цонев.

За мен предизборната кампания започна още от нощта на 2 октомври. Това заяви пред  bTV Йордан Цонев, зам.-председател на ПГ на ДПС.

„Случаят с NEXO е планетарен, става въпрос за огромни суми. Откраднати са много пари на американски, както и на немски граждани. През криптопирамидата са изпрани много пари на руски олигарси. Израелските служби са предали на родните, че един от финансистите на Хамас е правил транзакции през криптобанката“, каза още той.

Политическата връзка е пряко свързана с кръга „Капитал“. Сега тези връзки излиза – чрез реклама в един от техните вестниици, чрез фирми, чрез дарения, каза още той.

Скандалът с оръжията за Украйна е кризисен пиар. Вярно ли мислите, че „Кирчовците“ са спасили Украйна? Като чуя за тях, се сещам за комисионните, коментира Цонев темата за износа на оръжи към украинската страна и разследването на „Ди Велт“ .

Относно управлението на страната Йордан Цонев коментира ГЕРБ и ДБ:

„Евроатлантическата линия не трябва да се изпуска и това е нашата червена линия. Относно червените линии с ГЕРБ, да, имаме много – те водят политика на постфактум решения. Решават нещо и ни осведомяват, за нас това не е модел на управление, а обратното – с разговори. Христо Иванов ми се вижда узря да води диалог.“

 

- Реклама -

Последни новини