- Реклама -

- Реклама -

3.6 C
София
вторник, 5 декември 2023 г.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
Категории:

Карадайъ: Прокситата на Прокопиев са в парламента

„Олигархът и медиен монополист Иво Прокопиев е тук, в пленарната залата. Неговите проксита се съдържат в няколко от парламентарните групи. А вашата група, г-н Иванов, е официален представител на този олигархично-медиен кръг.“

Това заяви лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ, репликирайки депутата Христо Иванов, председател на ПГ на „Демократична България“, съобщиха от пресцентъра на Движението.

Мустафа Карадайъ отново настоя да узнае какво става с неговия парламентарен въпрос към вътрешния министър Бойко Рашков, на който повече от месец не е получил отговор.

„Може би сте забравили от миналата седмица да предупредите служителите на Народното събрание да оправят сайта на парламента, обърна се Карадайъ към председателя на НС Никола Минчев. Там срещу питането на Карадайъ все още стои статус даден отговор, въпреки че такъв няма“, припомни лидерът на ДПС.

И настоя: „На основание на чл. 111 и чл. 138 от Правилника на Народното събрание поисках документи за онези над 20 хил. безобразия, извращения и милиционерщина, на които бяхме свидетели на изборите през юли и ноември. Рашков Ви е изпратил едно писмо, в което Ви обяснява смисъла на някои членове от някои закони. Вашата кореспонденция мен не ме интересува. Аз искам отговор на моя въпрос“, категорично заяви Карадайъ.

„Така че, ако сте забравил, предупредете служителите в администрацията да променят статуса на моя въпрос. Отговор все още към днешна дата аз не съм получил от министър Рашков“, каза Карадайъ. И призова: „Г-н председател, молбата ми е да си вършите поне малко работата. Имате задължения съгласно Правилника за организацията и дейността на НС, но тази тема явно не Ви е ясна.“

Източник: Епицентър

Снимка: БГНЕС

- Реклама -

Последни новини

- Реклама -