- Реклама -

- Реклама -

петък, 27 януари 2023 г.
-0.8 C
София

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Катастрофата в Панчарево: Две момичета и едно момче още с опасност за живота

16 годишното момиче, което пострада при тежката катастрофа до Панчарево, все още е в много тежко състояние, с опасност за живота, съобщиха от УМБАЛ „Св. Анна“.

Припомняме, че тя беше хоспитализрана в реанимацията на болницата с тежка черепно-мозъчна травма, тежка гръдно-коремна травма, фрактури на бедрени кости и ключица. Вчера й е направена коремна операция.

14 годишното момиче, пострадало при същата катастрофа, което също беше прието в реанимацията – с черепно-мозъчна травма, фрактури на лицеви кости, фрактура на таза, е стабилизрано, но все още има опасност за живота му.

18-годишното момиче пострадало при същата катастрофа, което беше хоспитализирано в Клиника по неврохиругия на УМБАЛ „Св. Анна“, вече е в стабилно състояние, след като постъпи в болницата с мозъчен оток и фрактури на двете китки.

18-годишното момче, което беше настанено в УМБАЛ „Царица Йоанна – ИСУЛ“ с множество травми и в много тежко общо състояние след катастрофата край Панчарево е в съзнание, няма данни за нови увреди. Въпреки това състоянието му остава тежко. Все още не е преминала опасността за живота му, съобщи доц. д-р Мая Белитова, началник на Клиниката по анестезиология и активно лечение.

 

Снимка: БНР архив

- Реклама -

Последни новини