- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_img

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
понеделник, 5 декември 2022 г.
5.3 C
София

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Кирил Петков в телевизионна измама

Избрано

Бившият премиер Кирил Петков участва в поредната измама, откакто се появява на политическата сцена.

Този път лидерът на „Продължаваме промяната“ грубо наруши регламента на телевизионния дебат по Би Ти Ви и изненадващо зае мястото на предварително обявения представител на партията Венко Сабрутев. Само преди година и половина същият този Петков наруши и Конституцията на Република България и с двойно гражданство се намърда като министър в първия служебен кабинет на президента Румен Радев.

В знак на протест представителят на ГЕРБ Деница Сачева напусна студиото по време на дебата, който бе проведен по четири теми:

1. Войната и сигурността, енергийната криза

2. Доходи, скок на цени, инфлация, бюджет.

3. Редовен кабинет – възможните коалиции.

4. „Кръстосан огън“

По време на дебата Мартин Димитров от Демократична България се изпусна, че било грешка как не сме взели шест танкера с втечнен газ точно в деня, в който правителството осигури газ от Азърбейджан и цената на синьото гориво падна с повече от 100 лева и за октомври ще  е вече 240 лева за мегаватчас. Натрапникът в студиото Кирил Петков бе уличен от представителя на ИТН Любомир Каримански в поредица от лъжи, а представителят на БСП Христо Проданов през цялото време игра ролята на адвокат на „Продължаваме промяната“.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини