- Реклама -

- Реклама -

18.6 C
София
четвъртък, 28 септември 2023 г.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
Категории:

Кирил Петков качи скрийншот от приложение за хомосексуални запознанства

„Приветстваме решението на ОИСР да започне дискусии с България, Хърватия, Румъния“, пише в профила си в Туитър Валдис Домбровскис, изпълнителен заместник-председател с ресор „Икономика в интерес на хората“ в ЕК.

С този поздрав се похвали във фейсбук премиерът на страната ни Кирил Петков. Думите на еврокомисаря обаче останаха между другото, тъй като много по-интересно се оказа приложението, през което е пуснат скрийншотът – Grindr.

Grindr всъщност е най-голямата световна социална мрежа за гей, би и транс запознанства и комуникация, реагираха веднага хора, които я ползват. В нея те си чатят и общуват. А очевидно, четат и новини.

По някаква причина публикацията с Grindr бързо беше изтрита от профила на премиера.

Изтрито или не по-малко от 30 минути по-късно, публикуваното веднага стана изключително популярно в социалните мрежи.

„Няма страшно, това е просто Киро“, написаха от сатиричната група „ДПС: Добив и Преработка на Сол“.

„Когато премиерът и „Продължаваме промяната“ споделят скрийншот на който се вижда най-голямото приложение за гей запознанства в социалните мрежи (заградено е в червено), а след това го изтрият, това не е двусмислено. Това е недвусмислено“, написа и журналистът Явор Дачков.

Според други коментари вероятно скрийншотът с въпросното приложение да му е бил изпратен от друг член на кабинета, а не самият министър-председател да го е направил на своя смартфон.

Източник: Труд

снимка: Труд

- Реклама -

Последни новини