- Реклама -

- Реклама -

събота, 28 януари 2023 г.
-0.8 C
София

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Кирил Петков куфее на участие на Ицо Хазарта

Кирил Петков се радва на хорското внимание в заведението

Не вкъщи при съпругата си и децата, а в столично заведение прекара петък вечер Кирил Петков. Лидерът на „Продължаваме промяната“ се появи на участие на своя съпартиец Ицо Хазарта, което се проведе в актуална дискотека в София. Петков се превърна в сензацията на вечерта и още щом разбраха, че е там, хората започнаха да го снимат как танцува и се забавлява и да коментират присъствието му в заведението. С широка усмивка на лице бившият премиер се радваше на хорското внимание.

Петков демонстрира висока музикална култура, показвайки, че добре познава творчеството на Хазарта. Най-много бившият премиер се раздаваше на последния хит на колегата си „Депутата Христо“. Освен че припяваше, докато вървеше песента, той енергично ръкомахаше с ръка в такт с музика.(виж във видеото долу)

По лицата и на двамата представители на „Продължаваме промяната“ нямаше и следа от умора, нищо че петъчният ден в парламента се оказа особено дълъг. Припомняме, че вчерашното заседание продължи цели 15 часа, в 12 от които депутатите обсъждаха промените в Изборния кодекс и дори се стигна до скандал между Кирил Петков и Георги Свиленски и закана за съд от страна на лидера на „Продължаваме промяната“.

 

 

- Реклама -

Последни новини