30.8 C
София
неделя, 14 юли 2024 г.

Княгиня Калина ударила човека, взел й ключа от колата

 

Калина Сакскобургготска се е държала агресивно и е ударила три пъти служителя на хотел „Мура“ на Боровец, който се опитал да я задържи в събота.

Това разказа пред Нова телевизия наемателят на хотела, който пожела да запази анонимност. Той всъщност е подал сигнал до полицията, че княгиня Калина е пияна и е направила катастрофа.

„Бях в Самоков, когато служители ми се обадиха, че пияна дама е блъснала бариерата и две кашпи. И са я задържали. Аз пристигнах на място заедно с полицията“, разказа мъжът.

Калина Сакскобургготска се разхождала по паркинга, видимо неадекватна. „Разхождаше се боса, нямаше документи. Полицията я питаше за име и ЕГН, тя им отвърна, че имала ЕГН, но не го знаела“, добави наемателят на хотела. Калина опитвала да заплашва полицаите с телефонни обаждания.

Той опроверга твърденията на камериерката от двореца „Царска Бистрица“ Величка Петрова, която твърдеше, че княгинята е била ударена, за да й вземат ключа от колата.катастрофа,неадекватна,filternews,filter,novini,фил

„Напротив, след като моят служител е успял да й вземе ключа, Калина го е подгонила и го е ударила три пъти по скулата с телефона си“, разказа наемателят на хотел „Мура“.

Сакскобургготска, която е шофирала с алкохол около 1,5 промила в момента на катастрофата, първоначално отказала и да даде тест за алкохол. Впоследствие пък не духала силно в дрегера. А служителката от двореца й давала кисели млека, за да повлияят на концентрацията на алкохол.

Снимка: Нова тв

- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини