- Реклама -

- Реклама -

23.9 C
София
вторник, 6 юни 2023 г.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Костадин Костадинов: ГЕРБ и ПП-ДБ измамиха избирателите си, добре дошли са при нас

„С решението за ротационен кабинет ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ измамиха близо 1,2 млн. свои избиратели. Тези хора са добре дошли при нас, те имат избор в наше лице, защото не променяме позициите си, не делим хората на базата на техните убеждения, а само по това дали държат България да е независима, свободна от корупция и фактор в международните отношения“.  Това заяви във Варна председателят на „Възраждане“ Костадин Костадинов. 

Той определи ситуацията като добра за партията, но изключително лоша за България и окачестви бъдещото общо правителство между взаимно отричащите се допреди дни две коалиции като най-крупното политическо предателство през последните 10 г., провокирано от външен натиск за запазване на колониалната зависимост на страната. „Двете формации показаха, че в нашата политика няма значение какво обещаваш, какви платформи представяш, единствено от значение е волята на американския посланик“, каза Костадинов.

Според него бъдещият кабинет ще вкара страната в дългова спирала, ще доунищожи остатъците от българската армия, ще изкара „Булгартрансгаз“ от забранителния списък за приватизация и ще се опита да въвлече България във войната в Украйна. „Ако това се случи, ще изкараме хората по улиците, защото България се събужда“, предупреди Костадинов.

Той предрече кратък живот на ротационното правителство заради явната неприязън между субектите в него и шеговито нарече новата управленска мегакоалиция „Инвалид“. „Кабинетът може и да оцелее до местните избори, но двете коалиции в него ще имат различни кандидати за кметове и битката между тях ще е фатална за държавността“, посочи Костадинов и прогнозира политическа смърт на формациите – участници в правителството.

- Реклама -

Последни новини