- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_img

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
вторник, 29 ноември 2022 г.
3.6 C
София

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Костадин Костадинов: Гунчева изживявала катарзис, ясно защо

Избрано

Гунчева

„Вчера стана ясно, че се оформи нова коалиция в парламента – ПП, ДПС, ДБ и ГЕРБ. Тази коалиция прие да се вдигне ветото над преговорния процес с Македония, което днес трябва да се обсъжда в парламента. И снощи, изненадващо, една вече бивша депутатка от „Възраждане“, е изживяла катарзис по отношение на организацията и политиката ни. Мисля, че и за слепците е ясно защо се случва това”.

Това коментира лидерът на „Възраждане” Костадин Костадинов в личния си профил във Фейсбук. Припомняме, че по-рано Елена Гунчева съобщи, че напуска Народното събрание и партията на „Възраждане”.

Днес лидерът на „Възраждане“ повтори по Нова тв опасенията си за причините Гунчева да напусне парламента и „Възраждане“, като намекна за „друг стимул“.

„Гунчева твърди, че в нашата стая често идвала Десислава Атанасова от ГЕРБ. Всеки знае, че в нашата стая винаги е пълно с журналисти и няма как да не забележат такова присъствие.

„Отцепленията и разцепленията хич да не плашат. Що да правим, когато сме си българи и от една обща болест страдаме – колкото капи, толкова и капитани“, цитира Костадинов Гоце Делчев.

„Това, разбира се, няма да ни спре днес да защитим българската позиция в Народното събрание, нито ще спре Възраждане да управлява страната самостоятелно. Атаките и клеветите срещу нас ще стават все по-силни с всеки изминал ден. Което ни показва само и единствено, че сме на прав път”, добавя лидерът на „Възраждане”.

 

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини