- Реклама -

- Реклама -

16.4 C
София
петък, 29 септември 2023 г.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Костадин Костадинов: Държавата ни беше изнасилена от американските агенти

Вчера България беше сложена на колене и за пореден път поругана, държавата ни вчера беше изнасилена, осквернена и омерзена от американските агенти в нашата страна, това заяви лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов на брифинг в кулоарите на парламента.

По думите му в момента нямаме правителство, а само „марионетен режим“. „Ние нямаме правителство, няма да го признаем, това не е българското правителство. Никога няма да се обърнем към тях с министър-председател или с министър към който и да е в този срамен, американски кабинет, това са марионетки и хора, които трябва да лежат в затворите за държавна измяна и повярвайте ми – ще лежат. Един ден „Възраждане“ ще управлява. Те направиха това правителство от страх от „Възраждане“ и от американския посланик, разбира се. Имат основание да се страхуват“, посочи Костадинов.

За поисканите имунитети на Бойко Борисов и Кирил Петков лидерът на „Възраждане“ настоя сами да си го дадат. Хората му ще участват в комисия по имунитетите, ако се стигне до такава.

„Би следвало да има по една различна комисия за всеки казус, но те се увеличават и ще стане малко смешно“, добави той и пак призова хората с поискан имунитет да постъпят като тях и да си го дадат, така както той и двама от депутатите му вече са постъпили.

Източник: epicenter.bg

- Реклама -

Последни новини