- Реклама -

- Реклама -

16.8 C
София
неделя, 28 май 2023 г.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Костадинов към украинското посолство: Колкото по-скоро се освободите от нацизма, толкова по-добре за вас и народа ви

Лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов публикува в профила си във Фейсбук отговор на коментара на посолството на Украйна в София, че изказванията му по отношение на украинците, пребиваващи у нас, са „неприемливи и дълбоко неприятелски“.

Ето я публикацията на Костадинов без редакторска намеса: 

„Напомням на украинското посолство, че се намира в България, а не в Украйна. Следователно е длъжно да се съобразява с нас българите, а не ние с него. Това първо.

Второ, припомням на наглите нацисти, че ми наложиха забрана за влизане в тяхната държава за 10 години само защото отидох да договоря хуманитарна помощ за българите в Украйна – така че е доста нагло да демонстрират загриженост за своите граждани от български произход, които са в България точно заради дискриминационната политика на киевския режим.

Трето, още веднъж заявявам, че когато Възраждане започне да управлява, всички украински туристи, представящи се за бежанци, ще бъдат експулсирани от държавата ни. Истинските туристи от Украйна, плащащи си сметките по хотелите, са добре дошли.

Четвърто, Възраждане настоява за автономия за българите в Южна Бесарабия със столица Болград, Белград или Измаил, която е стара българска земя със стари български градове, намиращи се временно под украинска администрация.

На финала ще добавя, че наистина не съм виждал друга такава наглост! До момента сме дали почти 1 млрд лв държавни пари за издръжка на украинските туристи и когато кажем, че ще спрем да ги храним и поим, украинското посолство приема това за неприятелски акт! Колкото по-скоро Украйна се освободи от нацизма и фашизма, толкова по-добре за нея и нейния народ.“

- Реклама -

Последни новини