- Реклама -

- Реклама -

неделя, 5 февруари 2023 г.
-1.1 C
София

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
Категории:

Левски замина на едномесечен лагер в Дубай (ВИДЕО)

Отборът на Левски замина за Дубай, където ще се готви на едномесечен лагер до 1-ви февруари 2023 година. Спортно-техническият щаб е предвидил 5 контролни срещи, като съперниците и датите на мачовете ще бъдат обявени допълнително. Отборът тръгна от Терминал 2 на Аерогара София.

Станимир Стоилов, чужденците и Николай Михайлов ще пристигнат директно в лагера на „сините“. Мъри прекара празниците в Лас Палмас, като това е причината за неговото присъединяване към Левски директно в Дубай. С отбора пътуват лидерите Георги Миланов и Ивелин Попов, както и Андриан Краев и Филип Кръстев.

До момента „сините“ осъществиха два входящи трансфера. Съставът бе подсилен от бразилеца Рикардиньо и защитника Кристиан Димитров, като вторият днес пътува с отбора.

Помощник-треньорът на Левски Цанко Цветанов говори преди заминаването на тима за Дубай.

„Честита Нова година на всички българи. Заминаваме на подготовка. На този етап има двама нови, селекцията е отворен процес, но това са футболистите, с които ще стартираме. Всички играчи ще пътуват за лагера. Нямаме продаден футболист. За мен ще е най-добре всички футболисти да останат в Левски“, започна опитният специалист.

„Доволни сме, че сме на най-доброто място за подготовка. Всички млади футболисти в Левски ще трябва да направят крачка напред и да станат по-добри. По този начин и Левски ще стане по-добър.

Мечтата ми е Левски да спечели всички мачове до края на първенството“, завърши Цветанов.

- Реклама -

Последни новини