- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_img

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
сряда, 30 ноември 2022 г.
3.4 C
София

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
Категории:

Лена Бориславова изостави плажните снимки и зае бойна поза

Избрано

Макар и да се отказа от място в парламента, Лена Бориславова продължава да надъхва „Продължаваме промяната” за всички акции на Кирил Петков и зове феновете си за обсада на парламента.

Ден, след като двамата бяха изловени преди протеста на ПП, да си шушнат на ухо в столична баничарница, Лена промени профилната си снимка във Фейсбук. Зае бойна поза, сложи надпис: „Не искам да решават вместо мен” и написа:  Защото аз пък нямам “зор” да ме управлява пак ГЕРБ…

Под поста й фенът Dimitar Stoykov светкавично написа: „За съжаление рамката на профилните ни снимки не променя нищо! Трябваше вече да сме обсадили парламента и докато не върнат машинното и не въведат и електронното гласуване, да не ги пускаме да си тръгнат. Но за това трябва ГО, но то се прави от граждани, за съжаление в България не останаха такива! Да закриваме всичко.”

Ден по-рано Лена се подигра на БСП, пускайки снимка, на която написа: „Възрастните хора” и като пастор се загрижи за душите на ГЕРБ и социалистите. „А пък ГЕРБ била “реформаторска сила” според Томи… мда … така реформираха изборния кодекс, че чак себе си изненадаха!

Страхът е лош учител, уважаеми дами и господа – кара ви да правите неща не по съвест и убеждение, а за да спасите кожата и имането. Но кой ще спаси душата ви?”, попита Лена. Не стана ясно обаче гальовното Томи за Томислав Дончев от ГЕРБ ли е…

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини