- Реклама -

- Реклама -

16.8 C
София
неделя, 28 май 2023 г.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Лена запорира 40 000 лева на Слави, той светкавично отговори

Съдебната сага между Слави Трифонов и Лена Бориславова продължава, тъй като Трифонов е обжалвал запора, който Софийският градски съд наложи на сметките на фирмата му „Седем-осми“.

По жалбата на Трифонов трябва да се произнесе Софийският апелативен съд, чиято дума по казуса ще е последна, съобщава „Сега“. 40 000 лева от сметките на фирмата бяха запорирани заради гражданското дело, което Лена Бориславова заведе срещу компанията на лидера на ИТН.

Поводът е „Песен за Лена“, която беше пусната по партийния тв канал „7/8“ неотдавна, а след това нашумя в социалните мрежи. В нея Бориславова е главен герой, а според защитата на Лена, текстът прекрачва границите на добрия вкус. В иска си Бориславова обяснява колко засегната и разстроена е била от песента, в която има обидни и вулгарни думи.

„Голям проблем за една песничка. Всъщност това е политическа сатира, от която някои хора много ги боли, защото явно се чувстват недосегаеми“, коментира при завеждането на делото Трифонов.

Когато пусна иска срещу „Седем-осми“, Бориславова се закани, че „след сценаристите следват още няколко срещу мними обществени говорители и жълти медийни бухалки“. Все още няма информация за други внесени искове.

 

- Реклама -

Последни новини